Waarom we eigenlijk vaker een relatiegeschenk moeten geven! 

Het geven van relatiegeschenken, veel bedrijven doen het maar ook veel bedrijven vragen zich wel eens af waarom ze het doen. Een relatiegeschenk geef je in eerste instantie natuurlijk als een blijk van waardering en om mensen aan je bedrijf te binden. Daarnaast is het ook nog eens een goede manier en waardevolle manier van PR en marketing, maar daar houdt het dan ook wel een beetje bij op, toch? Het antwoord daarop is; nee. Naast de bovengenoemde redenen zijn er nog een tal van waardevolle redenen waarom het geven van relatiegeschenken zo belangrijk is voor je bedrijf. Benieuwd welke redenen dat zijn? Je leest ze hier!

Een blijvende herinnering

Een relatiegeschenk geven is een goede manier om een herinnering aan je bedrijf blijvend te maken. Het geschenk is tenslotte een fysiek iets wat je relatie zich aan jou doet herinneren. Keer op keer als hij het fysieke geschenk ziet, zal jouw bedrijf weer in zijn gedachten naar boven komen drijven. Je blijft op deze manier veel langer onder de aandacht, wat hopelijk in de toekomst nog positieve ontwikkelingen met zich mee zal brengen. Tezet bedrijfsgeschenken zijn daar hele goede voorbeelden van.

Een goedkoper alternatief

Marketing als doel bij het geven van relatiegeschenken hadden we net al even genoemd, maar wist je ook dat je bij deze vorm van “marketing” veel goedkoper uit bent dan bij gewone marketing? Relatiegeschenken hoeven namelijk helemaal niet zo veel geld te kosten. Zelfs een (goede) pen kan al een waardevol geschenk zijn. Denk maar eens aan de hoeveelheid pennen die jullie op kantoor hebben en misschien wel via via ergens anders weer belanden. Pennen zijn het grote voorbeeld van verkenners van de wereld, doordat ze door iedereen worden meegenomen naar verschillende plekken. En laat dat nou helemaal leuk zijn als jouw bedrijf erop staat.

Een leuk en vriendelijk gebaar

Naast de mooie herinnering en het financiële plaatje is het geven van een relatiegeschenk ook gewoon een leuk en vriendelijk gebaar. We vinden het allemaal leuk om iets weg te geven en de ander daarmee een goed gevoel te bezorgen. We maken niet alleen onze relatie, maar ook onszelf hier blij en gelukkig mee. Het geeft een blijk van waardering en respect. Een leuk vakantie cadeau bestellen als relatiegeschenk voor aankomende zomer is daarom helemaal nog niet zo’n slecht idee.

More from author

Ander nieuws

Laatste nieuws

Duurzame palmolie is onderweg!

Palmolie is een product dat wereldwijd ontzettend veel wordt gebruikt. Het is misschien wel een van de meest diverse producten die er bestaat. Het...

Dit heb je nodig wanneer je een bedrijf start

Ben je binnenkort van plan om je eigen bedrijf op te starten? Dan komen hier vaak een aantal dingen bij kijken waar je misschien...

Wil je voip reseller worden?

Misschien heb je er wel eens van gehoord: voip reseller. Maar wat is dat nu precies? Voip staat voor voice and internet protocol. Wil...

GlobalConnections

Leuk dat je de onze blogsite bezoekt en met virtueel met ons connect. Op onze blog vind je leuke artiklen over wonen, gezondheid, tech en mode. Kijk gerust even rond voor inspiratie. Mocht je een idee hebben voor een leuke blog, laat het ons dan weten via de contactpagina.

Stay Global Connected!