Deze producten helpen je door de lockdown heen

Ons shopgedrag is nogal veranderd als je het vergelijkt met een jaar geleden. Persoonlijk gaf ik mijn geld vooral uit aan kleding die ik buitenshuis kan dragen. Een jaar later is dat wel anders. Niet alleen op het gebied van kleding zijn de aankopen veranderd. Na een paar maanden in lockdown probeer je een zo prettig mogelijke plek te creëren bij jou thuis. In dit blog worden een paar artikelen besproken die jij waarschijnlijk hebt aangeschaft tijdens de lockdown. En zo niet, dan wordt het de hoogste tijd om deze producten aan te schaffen, want ze maken je lockdown leven een stuk beter!

Koffiezetapparaat en melkopschuimer

Goede koffie is heel belangrijk op kantoor. Maar wat nou als jouw kantoor ineens thuis is? Misschien dronk je thuis bijna geen koffie, doordat je het voornamelijk op werk dronk. Dan heb je toch wel een probleempje als je ineens thuis komt te zitten. Daarom is een goed koffiezetapparaat voor thuis echt onmisbaar. Een ander product wat hier bij hoort is natuurlijk de melkopschuimer. Je wil net zo kunnen genieten van je koffie als dat je op kantoor deed, of misschien nog wel meer. Dan kan je niet ineens zonder je cappuccino. Een melkopschuimer is een must voor elke thuiswerker die van cappuccini houdt. Dit hoeft ook helemaal geen grote aankoop te zijn, de prijzen van melkopschuimers lopen heel erg uiteen. Maar als je er niet veel geld aan uit wilt geven heb je er al een voor €1 bij de Ikea. En hij werkt nog verrassend goed ook.

Pantoffels

Op kantoor zit je vaak met meerdere mensen in een ruimte. Daarnaast heb je waarschijnlijk gewoon schoenen aan. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je het koud zal krijgen. Thuis is dit een ander verhaal. Hier zit je misschien alleen en doet je niet zo snel schoenen aan. Tijdens de eerste maanden van de lockdown merkte ik dat ik hier moeite mee had. Ik had koude voeten, maar ik wilde geen schoenen aan. Toen kwam ik gelukkig op het goede idee om pantoffels aan te schaffen. Het fijne aan pantoffels is dat ze lekker warm zijn en er ook nog netjes uitzien. Vooral in de winter is dit een musthave.

Geurkaarsen

Wanneer je alleen maar dezelfde vier muren ziet wordt je vanzelf wel een beetje gek. Gelukkig zijn er een paar dingen die je kunt gebruiken om het thuis wat aangenamer te maken. Geurkaarsen kunnen een gezellig gevoel geven. Brand een paar kaarsjes tijdens het thuiswerken om het thuis wat aangenamer te maken. Heb je hier overdag geen zin in, of komt het er niet van? Probeer het dan ‘s avonds te doen. Op deze manier kan je juist extra genieten van je huis als huis en niet als werkplek.

 

More from author

Ander nieuws

Laatste nieuws

Zo voorkom je dat je onnodig veel CO2 uitstoot

De afgelopen tijd houden we ons massaal steeds meer bezig met het milieu. De veranderingen van het klimaat zijn merkbaar en het is tijd...

Motorverzekering regelen via Combimotors

Ben jij eigenaar van een motor, dan heb je uiteraard ook een motorverzekering. Dat is immers verplicht in Nederland. Zonder verzekering mag je niet...

De handigheid van een magneet

Het is onhandig om in een muur te moeten boren zodat spullen opgehangen kunnen worden. Deze onhandigheid kan ontstaan uit verschillende dingen. Misschien heeft...

GlobalConnections

Leuk dat je de onze blogsite bezoekt en met virtueel met ons connect. Op onze blog vind je leuke artiklen over wonen, gezondheid, tech en mode. Kijk gerust even rond voor inspiratie. Mocht je een idee hebben voor een leuke blog, laat het ons dan weten via de contactpagina.

Stay Global Connected!