Ga voor je eigen stijl in 2021

2021 zal in het teken staan van vreugde en hoop. Nadat 2020 voor veel mensen een jaar was om snel te vergeten zal 2021 (hopelijk) een stuk beter worden tijdens de zomermaanden. In 2021 zullen de meeste (jonge) mensen ook graag weer de straat op gaan en zich laten zien d.m.v. opvallende mode en stijlen. In deze blog nemen je mee in een aantal tips en tricks hoe jij helemaal je eigen stijl kan ontwikkelen en naar buiten kan komen waar jij je goed bij voelt.

Kies voor items die jij mooi vindt

Wanneer je gaat shoppen zal je vaak kijken naar andere om je heen. Denk maar eens na over je laatst gekochte items. Heb je dit gekocht omdat je dit zelf heel mooi vond of heb je die gekocht omdat een van je vrienden/vriendinnen die ook heeft gekocht en op instagram had gezet. Het is helemaal niet erg om hetzelfde te kopen, zolang je er zelf ook goed bij voelt. Een eigen stijl is belangrijk, en laat zien dat je je niets aantrekt van andere mensen. Ga je bijvoorbeeld voor de standaard sneakers (waar niets mis mee is) of ga je toch een keer voor Toral schoenen bij van Arendonk? Zorg ervoor dat je je goed voelt bij de aankoop die je doet.

Ontwikkel je eigen stijl met accessoires

Accessoires bepalen voor een groot deel hoe jouw stijl eruit komt te zien. Wanneer je een eigen stijl ontwikkeld, een stijl waar jij je goed bij voelt, dan mogen accessoires zeker niet ontbreken. Met een accessoire kan je bijvoorbeeld een wat ‘simpelere’ stijl direct speciaal en/of opvallend maken. Denk bijvoorbeeld aan een handtasje die opvalt of bepaalde oorbellen of armbanden. Met accessoires vul je jouw stijl aan en laat je zien dat je durft!

Ga een keer voor iets anders

Als je nu je kledingkast bekijkt dan zal je veelal dezelfde kleuren/stijlen terugvinden. Dit is helemaal niet erg, want waarschijnlijk voel jij je juist goed in deze kleding. Toch is het belangrijk om soms even verder te kijken dan je huidige kleding. Kijk eens naar een bepaalde nieuwe kleur, of een opvallend kledingstuk die net even anders is dan wat je nu draagt. Dit geeft wat meer leven een leuke touch aan je huidige stijl. Ook hierbij is het belangrijk dat je je goed voelt wanneer je zo’n aanschaf doet. Wanneer dit niet het geval is, blijf dan vooral bij de spullen waarbij je je wel goed voelt.

More from author

Ander nieuws

Laatste nieuws

Een warm welkom creëren met de juiste terrasindeling

Als de zon zich laat zien en de temperaturen stijgen, dan weet je dat het terrasseizoen is geopend. Een terras is het visitekaartje van...

Welke verzekering heb je nodig voor je wintersport?

Ga je dit jaar op wintersport? Zorg er dan voor dat je een goede reisverzekering neemt. Het gebeurt namelijk vaak dat mensen tijdens het...

Welke verzekering heb je nodig voor je wintersport?

Ga je dit jaar op wintersport? Zorg er dan voor dat je een goede reisverzekering neemt. Het gebeurt namelijk vaak dat mensen tijdens het...

GlobalConnections

Leuk dat je de onze blogsite bezoekt en met virtueel met ons connect. Op onze blog vind je leuke artiklen over wonen, gezondheid, tech en mode. Kijk gerust even rond voor inspiratie. Mocht je een idee hebben voor een leuke blog, laat het ons dan weten via de contactpagina.

Stay Global Connected!