Verbinden maakt menselijk

Geen categorie

Ben jij toe aan een gehoorapparaat?

Nu met de lockdown veel winkels dicht zijn is het fijn dat veel thuis bezorgd kan worden. Je kan online gemakkelijk van alles bestellen wat thuis gebracht wordt en dan hoef je zelf ook de deur bijna niet meer uit. Maar wanneer je voor iets wel de deur uit moet maar je komt nu niet graag buiten is er tegenwoordig ook genoeg wat thuis alsnog kan.

 

Een audicien aan huis

Wanneer je een gehoorapparaat moet kan je nu alsnog naar de winkel om je gehoor op te laten meten. Maar wanneer je liever niet buiten komt momenteel dan is het altijd handig om te weten dat je nu ook een audicien aan huis kan laten komen. Zo hoef jij zelf niet naar buiten te gaan en komen ze bij u langs om uw gehoor op te meten. Altijd fijn om te weten als je zelf niet graag uit huis gaat in deze huidige tijden. En het is ook fijn veilig in je eigen omgeving wat ook vaak wat meer rust met zich mee brengt. En dat is ook altijd erg fijn.

 

We hebben nog nooit zoveel online besteld

Omdat alle winkels dicht zijn, we kunnen nu wel click en collect doen, hebben we nog nooit zoveel online besteld. Vanuit huis achter de computer, en wie weet gewoon via de telefoon, hebben we zoveel besteld. Omdat we eigenlijk ook nergens meer komen zitten we vaak uit verveling ook steeds vaker online te shoppen. Normaal zou je anders naar de winkels moeten gaan en daar heb je niet altijd tijd voor. En online even op de sites kijken wat ze allemaal aanbieden is natuurlijk ook iets wat je gemakkelijk in je pauze kan doen of wanneer je klaar bent met werken. Wanneer normaal dan ook de winkels dicht zijn. En dan klik je toch gemakkelijker op de bestel knop dan dat je in de winkel bent. Het loopt soms zo uit de hand dat je niet meer weet hoeveel pakketjes je eigenlijk nog moet ontvangen. Het is fijn dat het allemaal online allemaal kan. Maar het zou toch wel fijn zijn wanneer we weer gezellig met zijn allen op pad kunnen gaan, dat winkelen is uiteraard een stuk fijner natuurlijk. Maar momenteel moeten we doen met wat we kunnen en dan bestellen we nog maar een keer online. We zien de postbode en de pakketbezorger alweer aankomen natuurlijk. Hoeveel pakketjes verwacht jij nog of wanneer maak jij een afspraak met de audicien om langs huis te komen voor een hoormeting?

Geef een reactie