Gemakkelijk geld lenen bij Directa

Of je nu een huis wilt kopen, je auto wil financieren of  een lening af wil sluiten, het kan allemaal net iets te duur zijn voor je. Hier zit totaal geen schaamte achter, heel veel mensen moeten een keertje iets lenen. Gelukkig kan je tegenwoordig gemakkelijk geld lenen. Op die manier kan je mooi genieten van je nieuwe huis of nieuwe auto. In deze blog vertellen we je hoe je gemakkelijk geld kan lenen, wat de voordelen zijn en waar je voor op moet letten. Ben je nieuwsgierig geworden? Lees dan snel verder zodat je een goede keuze zult gaan maken.

Wat is Directa?

Directa is een online financieringsmaatschappij, die al meer dan 25 jaar gespecialiseerd is op het gebied van leningen. Zij weten hoe spannend het kan zijn om geld te lenen en daarom informeren ze je gedurende het hele proces. Ook zijn ze transparant over hun werkwijze, je hoeft je dus geen zorgen te maken over kleine lettertjes. Voordat je een lening afsluit bij Directa, kan je uitgebreid bellen met hun telefonische klantenservice. Directa is geen onderdeel van een bank, maar is onderdeel van Qander Consumer Finance. Dit houdt in dat ze minder hoge rentes hebben dan financieringsmaatschappijen die wel onderdeel zijn van een bank.

Wat is flexibel lenen?

Bij Directa kan je een flexibele lening afsluiten, maar wat is dat precies? Deze lening is geschikt voor mensen die van te voren nog niet de precieze kosten weten. Het is een lening met een maximale looptijd van 120 maanden, dus 10 jaar. De eerste twee jaar kan je elk bedrag opnemen, als het maar binnen je kredietlimiet valt. Je hoeft ook alleen maar rente te bedragen over de bedragen die je werkelijk opneemt, waardoor je dus extra hoge kosten voorkomt. De rente van de flexibele lening is wel wat hoger dan die van de persoonlijke rekening, maar de flexibele rekening heeft dus een heleboel voordelen.

Makkelijk lenen bij Directa

Binnen een paar stappen kan je geld lenen bij Directa. Als je naar Directa.nl gaat, kan je binnen één klik je lening gaan berekenen. Het is erg simpel: je vult het bedrag in dat je wil lenen en dan klik je aan waarvoor je het wil lenen. Je kan kiezen uit enkele vaste keuzes, maar je kan ook zelf iets invullen als de goede optie er niet bij staat. Vervolgens kies je een aflossingspercentage om je maandbedrag te berekenen. Als je dit allemaal hebt ingevuld kan je je offerte aanvragen.            

More from author

Ander nieuws

Laatste nieuws

De perfecte citytrip voor jou en je reisgenoten

Er zijn erg veel verschillende mogelijkheden op het gebied van vakantiebestemmingen. Daarom kan het soms best lastig zijn om een keuze te maken als...

Gezond blijven als je ouder wordt. Zo pak je dat aan!

Wanneer je ouder wordt is het belangrijk om gezond te blijven. Dit vergt een bewuste aanpak van je levensstijl. Je kunt niet meer beroep...

Vind een huurauto door het hele land en geniet van de voordelen

In een auto rijden is voor veel mensen erg belangrijk. Het is dan ook niet gek dat velen graag in het bezit zijn van...

GlobalConnections

Leuk dat je de onze blogsite bezoekt en met virtueel met ons connect. Op onze blog vind je leuke artiklen over wonen, gezondheid, tech en mode. Kijk gerust even rond voor inspiratie. Mocht je een idee hebben voor een leuke blog, laat het ons dan weten via de contactpagina.

Stay Global Connected!