De leukste zonnebrillen

Het mooie weer komt er weer aan en daarom wordt het tijd om een mooie zonnebril dames aan te schaffen. Voor vrouwen is een zonnebril een stuk belangrijker dan voor mannen. Een zonnebril is tegenwoordig onderdeel van een outfit en wordt dan ook gezien als een belangrijk accessoire. De keuze aan soorten en maten is enorm groot en daarom kun je hier een aantal tips lezen over de populaire modellen van dit moment. Vind een zonnebril die bij je past en straal.  

Ronde zonnebrillen

Terug van weggeweest zijn de ronde zonnebrillen. Deze waren vroeger al heel populaire en zijn tegenwoordig ook weer steeds vaker terug te zien. Op de ronde zonnebrillen zijn misschien wel de meeste varianten verkrijgbaar. Denk hierbij aan zonnebrillen met of zonder montuur en grote of kleine glazen. Daarnaast zie je ook verschillen in de kleur van de glazen en de doorschijnendheid ervan. Deze trendy zonnebril zijn geschikt voor mannen en vrouwen en worden ook vaak in kindermodellen geproduceerd. De ronde zonnebrillen hebben een stoere en hippe uitstraling en wordt met name gedragen door mensen onder de 40 jaar. Natuurlijk zijn ze voor iedereen geschikt en zit je met deze zonnebril altijd goed.   

Cat eye zonnebrillen

Ook deze zonnebril was even verdwenen uit de mode maar is tegenwoordig weer helemaal terug. De cate eye zonnebril heeft een jaren 60 look en past bij elke gezichtsvorm. Een trendy en moderne zonnebril voor vrouwen met een een opvallende uitstraling. De naam van deze zonnebril is gebaseerd op de vorm van de glazen, deze lijken namelijk op kattenoogjes. Deze zonnebrillen hebben vaak een grof en opvallend montuur met vrij grote glazen. Maak je outfit chique en compleet met deze super vrouwelijke zonnebril .   

Wayfarer zonnebrillen

De wayfarer zonnebril lijkt de modetrends nooit te verlaten. Deze zonnebrillen zie je elke zomer terug door de neutrale uitstraling. Zowel voor mannen als voor vrouwen worden de de wayfarer zonnebrillen geproduceerd en ze kenmerken zich door het hoekige lijnen en dikke montuur. Het design van deze zonnebrillen kun je zo gek niet bedenken, het zal vast wel bestaan. Het montuur is vaak donker gekleurd en een veel voorkomend ontwerp voor de glazen is een overloop van donker naar licht.  

Piloten zonnebrillen

Een van de meest bekende zonnebril modellen ter wereld zijn de piloten zonnebrillen. Deze brillen zijn vernoemd naar de welbekende brillen die piloten altijd dragen. Een piloten zonnebril kenmerkt zich door het extreem dunne montuur en de unieke vorm de glazen. Ook deze zonnebril is geschikt voor mannen en vrouwen en past bij vrijwel elke gezichtsvorm. De piloten zonnebril is een moderne en trendy zonnebril waarmee je altijd goed zit. 

More from author

Ander nieuws

Laatste nieuws

Waarom outdoor uitrusting voor dames kiezen bij ANWB

Als je een fan bent van outdoor activiteiten, dan weet je hoe belangrijk het is om de juiste uitrusting te hebben. Het kan het...

Ondernemen in je eentje; spannend, overweldigend of allebei?

Gezeur van je baas, iemand die over je schouder meekijkt, of die nooit een keer waardering toont? Als je werken voor een baas zat...

Ontdek de Geheimen van een Succesvolle Linkbuilding Expert

Er gaat een wereld voor je open als je de geheimen van een succesvolle linkbuilding expert ontdekt. Het is een vakgebied dat vaak onbegrepen...

GlobalConnections

Leuk dat je de onze blogsite bezoekt en met virtueel met ons connect. Op onze blog vind je leuke artiklen over wonen, gezondheid, tech en mode. Kijk gerust even rond voor inspiratie. Mocht je een idee hebben voor een leuke blog, laat het ons dan weten via de contactpagina.

Stay Global Connected!