De leukste zonnebrillen

Het mooie weer komt er weer aan en daarom wordt het tijd om een mooie zonnebril dames aan te schaffen. Voor vrouwen is een zonnebril een stuk belangrijker dan voor mannen. Een zonnebril is tegenwoordig onderdeel van een outfit en wordt dan ook gezien als een belangrijk accessoire. De keuze aan soorten en maten is enorm groot en daarom kun je hier een aantal tips lezen over de populaire modellen van dit moment. Vind een zonnebril die bij je past en straal.  

Ronde zonnebrillen

Terug van weggeweest zijn de ronde zonnebrillen. Deze waren vroeger al heel populaire en zijn tegenwoordig ook weer steeds vaker terug te zien. Op de ronde zonnebrillen zijn misschien wel de meeste varianten verkrijgbaar. Denk hierbij aan zonnebrillen met of zonder montuur en grote of kleine glazen. Daarnaast zie je ook verschillen in de kleur van de glazen en de doorschijnendheid ervan. Deze trendy zonnebril zijn geschikt voor mannen en vrouwen en worden ook vaak in kindermodellen geproduceerd. De ronde zonnebrillen hebben een stoere en hippe uitstraling en wordt met name gedragen door mensen onder de 40 jaar. Natuurlijk zijn ze voor iedereen geschikt en zit je met deze zonnebril altijd goed.   

Cat eye zonnebrillen

Ook deze zonnebril was even verdwenen uit de mode maar is tegenwoordig weer helemaal terug. De cate eye zonnebril heeft een jaren 60 look en past bij elke gezichtsvorm. Een trendy en moderne zonnebril voor vrouwen met een een opvallende uitstraling. De naam van deze zonnebril is gebaseerd op de vorm van de glazen, deze lijken namelijk op kattenoogjes. Deze zonnebrillen hebben vaak een grof en opvallend montuur met vrij grote glazen. Maak je outfit chique en compleet met deze super vrouwelijke zonnebril .   

Wayfarer zonnebrillen

De wayfarer zonnebril lijkt de modetrends nooit te verlaten. Deze zonnebrillen zie je elke zomer terug door de neutrale uitstraling. Zowel voor mannen als voor vrouwen worden de de wayfarer zonnebrillen geproduceerd en ze kenmerken zich door het hoekige lijnen en dikke montuur. Het design van deze zonnebrillen kun je zo gek niet bedenken, het zal vast wel bestaan. Het montuur is vaak donker gekleurd en een veel voorkomend ontwerp voor de glazen is een overloop van donker naar licht.  

Piloten zonnebrillen

Een van de meest bekende zonnebril modellen ter wereld zijn de piloten zonnebrillen. Deze brillen zijn vernoemd naar de welbekende brillen die piloten altijd dragen. Een piloten zonnebril kenmerkt zich door het extreem dunne montuur en de unieke vorm de glazen. Ook deze zonnebril is geschikt voor mannen en vrouwen en past bij vrijwel elke gezichtsvorm. De piloten zonnebril is een moderne en trendy zonnebril waarmee je altijd goed zit. 

More from author

Ander nieuws

Laatste nieuws

Basisprincipes van Crypto

Toen Bitcoin zijn intrede deed, kon je met één Bitcoin nog geen kopje koffie kopen, maar nu is dat helemaal anders. Wat je hier...

Online naamsbekendheid creëren met Google Ads

Online naamsbekendheid is tegenwoordig belangrijker dan ooit. Als je bedrijf niet te vinden is op het wereldwijde web, ben je zo goed als onzichtbaar....

Zonder licht kunnen we niet

De donkere tijd van het jaar is weer aangebroken. Het is lang donker en maar kort licht overdag. En zelfs als het licht is...

GlobalConnections

Leuk dat je de onze blogsite bezoekt en met virtueel met ons connect. Op onze blog vind je leuke artiklen over wonen, gezondheid, tech en mode. Kijk gerust even rond voor inspiratie. Mocht je een idee hebben voor een leuke blog, laat het ons dan weten via de contactpagina.

Stay Global Connected!