Als zzp\’er is een eigen auto vaak onbetaalbaar, een auto delen kan wel!

Als zzp'er zul je, zeker als je net start, goed moeten letten op je uitgaven. En dus is een eigen zzp auto vaak niet haalbaar. Maar er zijn oplossingen. Zo kun je er, ook als zzp'er voor kiezen om auto delen te gebruiken voor je vervoer. Heb je maar één keer per week of zelfs nog minder vaak een auto nodig? Dan is het hebben van een eigen auto zelfs zonde van je geld. Je betaalt immers wel gewoon de wegenbelasting en de verzekeringen. Ook als de auto stil staat. Met een auto delen heb je altijd een auto tot je beschikking. Maar je betaalt alleen voor de tijd dat je de auto gebruikt.

Andere voordelen van auto delen

Heb je de ene keer een personenauto nodig en de andere keer een bedrijfsbusje? Dan hoef je niet je abonnement aan te passen. Je kunt met auto delen precies die auto kiezen die je nu nodig hebt. Je kunt in heel veel steden gebruik maken van een deelauto. Er zijn meer dan 2.100 auto's beschikbaar! Er staat er dus altijd één bij jou in de buurt. Greenwheels heeft een app ontwikkeld die je niet alleen in staat stelt om een auto te reserveren, je kunt hier ook de auto mee opnenen.

Nog meer voordelen

Voor iedere deelauto kunnen maar liefst 11 auto's minder in omloop zijn. Dat scheelt natuurlijk enorm in de impact op het milieu. Het zorgt er ook voor dat er meer ruimte ontstaat in de stad. Een auto delen is echter niet, zoals je misschien zou verwachten, een sociale aangelegenheid. Het is niet zo dat je samen met anderen, op vaste tijden een auto gebruikt. Nee, daar is het openbaar vervoer voor. Het auto delen is het delen van één en dezelfde auto. Het kan dus erg belangrijk zijn om op tijd te reserveren. Al kun je ook voor een last minute prima bij Greenwheels terecht.

Een deelauto vind je vooral in de stad

Maar dat wil niet zeggen dat je buiten de stad geen deelauto's kunt vinden. In de app zie je precies op welke plaatsen een deelauto staat. Deze staan namelijk ook bij heel veel stations door heel Nederland. Het is ook altijd weer duidelijk waar je je auto moet parkeren: deze zet je gewoon weer terug op de plek waar je de auto gevonden hebt. De auto's van Greenwheels hebben allemaal een eigen, vast parkeerplek. Dat is wel zo duidelijk!

More from author

Ander nieuws

Laatste nieuws

Ondernemen in je eentje; spannend, overweldigend of allebei?

Gezeur van je baas, iemand die over je schouder meekijkt, of die nooit een keer waardering toont? Als je werken voor een baas zat...

Ontdek de Geheimen van een Succesvolle Linkbuilding Expert

Er gaat een wereld voor je open als je de geheimen van een succesvolle linkbuilding expert ontdekt. Het is een vakgebied dat vaak onbegrepen...

Hoe specialisatie in technische beroepen leidt tot de perfecte baan!

In dit tijdperk van non-stop technologische vooruitgang is specialiseren dé sleutel tot succes. Door je te verdiepen in een specifiek technisch gebied, word je...

GlobalConnections

Leuk dat je de onze blogsite bezoekt en met virtueel met ons connect. Op onze blog vind je leuke artiklen over wonen, gezondheid, tech en mode. Kijk gerust even rond voor inspiratie. Mocht je een idee hebben voor een leuke blog, laat het ons dan weten via de contactpagina.

Stay Global Connected!