Een goede allrisk motorverzekering

Als je een nieuwe motor hebt aangeschaft, moet je er ook voor zorgen dat deze goed verzekerd is. Anders kun je niet veilig de weg op en kun je een boete krijgen. Als je een allrisk motorverzekering hebt, heb je een complete dekking en dit wordt dan ook altijd aangeraden om te nemen. Met een allrisk motorverzekering ben je onder andere verzekerd voor hulpverlening bij ongevallen, schade aan de helm, kleding en bagage en je bent verzekerd voor de wettelijke aansprakelijkheid. Dit zijn slechts een aantal van de dingen waarvoor je verzekerd bent als je een allrisk motorverzekering afsluit.

Wat dekt een allrisk verzekering niet?

Hoewel het meeste wel wordt gedekt in een allrisk verzekering, zijn er toch een aantal dingen die zijn verzekerd. Mocht er namelijk een ongeluk plaatsvinden of schade dat komt door alcohol- of drugsgebruik dan is dit niet verzekerd. Ook als de bestuurder (letsel)schade heeft opgelopen, dan wordt dit niet door de verzekering gedekt. Je kunt hier overigens wel een aanvullende inzittendendekking voor afsluiten. Let hier dus goed op als je een motorverzekering afsluit. Lees goed je polis door en weet waar je voor verzekerd bent en waarvoor niet.

Goedkope motorverzekering

Wil je een goede maar goedkope motorverzekering afsluiten? Dan kan dit! Je kunt dit het beste doen bij een bedrijf die hier gespecialiseerd in is en weet wat voor verzekering je precies nodig hebt om veilig rond te kunnen rijden op je motor. Je hebt in ieder geval een WA-verzekering nodig. Verder kun je vaak meerdere pakketten kiezen en extra’s die je toe kunt voegen aan je verzekering. Zo kies je helemaal zelf waar je verzekerd voor bent. Heb je echter sowieso geen nieuwe motor, maar een wat oudere die tussen de 4 en 10 jaar oud is? Dan wordt aangeraden om een WA-Plusverzekering aan te schaffen.

Welke verzekering?

Welke verzekering het beste is om aan te schaffen, hangt af wat jij wil verzekeren. Toch wordt het altijd aangeraden om, zeker met een nieuwe motor, een allrisk motorverzekering aan te schaffen. Hiermee ben je voor bijna alles verzekerd en zo kom je niet voor verrassingen te staan. Een goedkope motorverzekering lijkt misschien een beter idee als je niet zoveel geld kwijt wil zijn, maar als er dan iets gebeurd kan het alsnog veel kosten. Als je een allrisk verzekering hebt kunnen veel kosten gedekt worden. Denk dus goed na voor je een verzekering afsluit en laat je sowieso eerst informeren door een bedrijf die hier verstand van heeft. Sluit niet zomaar een verzekering af als je er niet zeker van bent.

More from author

Ander nieuws

Laatste nieuws

Waarom outdoor uitrusting voor dames kiezen bij ANWB

Als je een fan bent van outdoor activiteiten, dan weet je hoe belangrijk het is om de juiste uitrusting te hebben. Het kan het...

Ondernemen in je eentje; spannend, overweldigend of allebei?

Gezeur van je baas, iemand die over je schouder meekijkt, of die nooit een keer waardering toont? Als je werken voor een baas zat...

Ontdek de Geheimen van een Succesvolle Linkbuilding Expert

Er gaat een wereld voor je open als je de geheimen van een succesvolle linkbuilding expert ontdekt. Het is een vakgebied dat vaak onbegrepen...

GlobalConnections

Leuk dat je de onze blogsite bezoekt en met virtueel met ons connect. Op onze blog vind je leuke artiklen over wonen, gezondheid, tech en mode. Kijk gerust even rond voor inspiratie. Mocht je een idee hebben voor een leuke blog, laat het ons dan weten via de contactpagina.

Stay Global Connected!